Auto’s doelwit inbrekers Apeldoorn

Geplaatst op 15 april 2011, om 12:32 uur

APELDOORN – Op de Imkersdreef, de Genitiaanstraat en de Hezeweg in Apeldoorn, is in de periode van zondag tot donderdag 14 april ingebroken in een viertal auto’s. Er is onder andere een autoradio en een navigatiesysteem gestolen.

In de nacht van woensdag op donderdag 14 april is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Imkersdreef. Men heeft een ruit vernield om binnen te komen. Hier is onder andere een navigatiesysteem gestolen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Tussen zondag en donderdag 14 april is er in dezelfde straat ingebroken in een andere auto. Het slot is toen geforceerd om binnen te komen. Het is nog niet bekend wat er weg is.

In de nacht van dinsdag op woensdag 13 april werd er op dezelfde wijze ingebroken in een auto aan de Hezeweg. Er werd onder andere wat elektrisch gereedschap uit de auto gehaald.

Uit een auto die in de nacht van woensdag op donderdag 7 april geparkeerd stond aan de Genitaanstraat is een autoradio gestolen. Men heeft een ruit vernield om binnen te komen.

De politie heeft de auto-inbraken in onderzoek. Of er een onderling verband is met de autokraken, maakt onderdeel uit van het onderzoek.