Gewapende overval op snackbar Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Gewapende overval op snackbar Apeldoorn

Geplaatst op 21 april 2011, om 23:10 uur

APELDOORN – Donderdagavond 22 april heeft er rond 22.50 uur een overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Zwolseweg in Apeldoorn. De dader is te voet met een onbekend geldbedrag gevlucht. Niemand raakte gewond.

De overvaller kwam rond 22.50 uur de cafetaria binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De dader heeft de cafetaria met een geldbedrag via de hoofdingang verlaten. Vermoedelijk is hij via de achterzijde van de cafetaria de woonwijk in gevlucht. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de man, maar hem helaas niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

De overvaller is vermoedelijk tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij is tussen 1.60 en 1.70 meter lang en droeg donkere kleding, waaronder een jas en een trainingsbroek. Gezien de temperatuur, was het opvallend dat de man veel kleding droeg.

De politie heeft de aanwezigen in de cafetaria opgevangen. Van hen zijn verklaringen opgenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld, waaronder een buurtonderzoek.