Kinderen bedolven onder springkussen - GelreNieuws.nl

Kinderen bedolven onder springkussen

Geplaatst op 30 april 2011, om 15:02 uur


BRUMMEN –
Vier kleine kinderen zijn op Koninginnedag aan de Ambachtstraat in Brummen licht gewond geraakt toen zijn werden bedolven onder een spring- kussen.

Het incident gebeurde kort na 14 uur. Volgens politieagenten ter plaatse kantelde het springkussen doordat een aantal kinderen aan één kant aan het springen waren. De springende kinderen en een aantal kinderen die ernaast stond werden door het kussen bedolven. Er ontstond enige paniek, ambulances, politie, brandweer en zelfs een traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd.

Hulpverleners van het Rode Kruis, die vanwege de Koninginnedag activiteiten aanwezig waren, schoten direct te hulp. Vier kinderen liepen lichte verwondingen op en konden ter plaatse worden behandeld. De gewaarschuwde hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, konden onderweg terugkeren.

Na het ongeluk heeft de organisatie direct besloten het springkussen op te ruimen. Gek genoeg bleef een ander springkussen even verderop, in de vorm van een luchtkasteel, wel staan. ,,De kinderen worden daar extra in de gaten gehouden”, aldus de springkussenexploitant.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com