Onderzoek na mishandeling in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Onderzoek na mishandeling in Apeldoorn

Geplaatst op 4 mei 2011, om 17:08 uur

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 30 april is een 47-jarige man mishandeld door twee mannen op de Arbeidsstraat in Apeldoorn toen hij op weg naar huis fietste. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.

De politie stelt een onderzoek in nadat er op dinsdag 3 mei een aangifte is binnen gekomen van de mishandeling. De Apeldoorner fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 april rond 3.30 uur vanuit het uitgaanscentrum terug naar huis. Op de Arbeidsstraat werd hij door twee mannen staande gehouden. Zij wilden zijn fiets en persoonlijke spullen hebben.

De Apeldoorner weigerde dit, waarna er een vechtpartij ontstond. De man is onder meer in zijn gezicht geslagen en geschopt, waarop hij viel. De mannen gingen ervan door zonder de spullen. De politie zoekt getuigen in deze zaak. Het signalement van de eerste man. Het betreft een blanke man in de leeftijd 18 tot 25 jaar, hij droeg donkere kleding en het was een mollig type. De tweede man had een getint uiterlijk, was donker gekleed en had opgeschoren haar. Beide mannen spraken Nederlands met een Amsterdams accent. Tips kunnen gemeld worden bij de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com