Doetinchemmers gewond na botsing tegen boom - GelreNieuws        

Doetinchemmers gewond na botsing tegen boom

Geplaatst op 9 juli 2011, om 21:33 uur

VETHUIZEN – Bij een ongeval op de Laarstraat in Vethuizen zijn vrijdag 8 juli twee Doetinchemers gewond geraakt. De bestuurder, een 22-jarige Doetinchemmer, bleek een ontzegging van de rijbevoegdheid te hebben en had dus geen auto mogen besturen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie kreeg omstreeks 16.45 uur een melding van een eenzijdig ongeval op de Laarstraat. Een auto was tegen een boom gebotst en passanten verleenden eerste hulp aan de beide slachtoffers. Bij de komst van de agenten was niet direct duidelijk wie er gereden had. Beide mannen gaven er ook geen duidelijkheid over.

De slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en aan de hand van het letsel werd duidelijk wie de auto bestuurd moest hebben. Hiermee geconfronteerd legde het duo een verklaring af. De 22-jarige die een ontzegging van de rijbevoegdheid had, bleek te hebben gereden. Hij liep ondermeer een gebroken rib op. Zijn 20-jarige plaatsgenoot had diverse sneeën in zijn gezicht opgelopen. De oorzaak van het ongeval is nog niet helemaal duidelijk.