Politie zoekt getuigen tasjesroof

Geplaatst op 22 juli 2011, om 14:34 uur

APELDOORN – Op donderdagavond 21 juli probeerde een onbekende man het tasje van een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn te stelen. De vrouw was aan het inladen bij een keukenzaak terwijl de man het tasje mee griste. De politie zoekt getuigen.

Het incident is rond 20:10 uur bij de politie gemeld. Een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn had een keukenapparaat gekocht bij een keukenzaak aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Bij het inladen van het apparaat had ze haar tasje even neergezet. Een onbekende man griste haar tasje weg en ging er vandoor richting de Deventerstraat. De vrouw en de winkelmedewerkers gingen achter de man aan waarop hij het tasje van zich af gooide. De alarmeerde politie kwam ter plaatse en heeft in de omgeving naar de man gezocht. Hij is niet meer aangetroffen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De onbekende man was donker getint, had een mager postuur en was ongeveer 1.80m lang. Hij droeg een beige pet en donkere kleding. Mogelijk is de man nat geworden en droeg hij natte kleding. De politie heeft via burgernet en twitter getuigen opgeroepen om zich te melden. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.