Vrouw gewond na aanrijding - GelreNieuws.nl

Vrouw gewond na aanrijding

Geplaatst op 31 juli 2011, om 13:44 uur

SILVOLDE – Een 80-jarige vrouw uit Gaanderen is zaterdagmiddag 30 juli ernstig gewond geraakt. De 80-jarige fietser kwam op de Oude Dinxperloseweg in aanrijding kwam met een brommer, bestuurd door een 25-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek.

De hulpdiensten kregen omstreeks 15:40 uur de melding van de aanrijding. De 25-jarige man reed met zijn brommer over het fietspad van de Oude Dinxperloseweg ter hoogte van een kwekerij in de richting van Gendringen. Voor hem reed de 80-jarige vrouw op haar fiets. Uit tegengestelde richting kwam een bromfietser waardoor de 25-jarige bromfietser de fietser voor hem niet kon inhalen en moest remmen. Vermoedelijk blokkeerde hierbij zijn voorwiel waardoor hij viel en tegen de fiets aan kwam van de 80-jarige vrouw. De vrouw kwam hierdoor ten val en viel met haar hoofd op het wegdek. De vrouw is met ernstige verwondingen door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het team verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart en heeft de brommer van de man meegenomen voor onderzoek. De 25-jarige man is meegenomen naar het politiebureau. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com