Twee mannen gewond bij steekincident

Geplaatst op 7 augustus 2011, om 11:24 uur

WINTERSWIJK – De politie heeft zaterdagavond 6 augustus twee mannen uit Winterswijk aangehouden na een steekincident aan de Waliensestraat in Winterswijk. De mannen worden ervan verdacht elkaar te hebben gestoken. Beide zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling zijn ze overgebracht naar het politiebureau.

De politie kreeg zaterdag omstreeks 22.05 uur de melding van een man dat hij zou zijn gestoken. Op de Waliensestraat troffen agenten een 25-jarige man uit Winterswijk met verwondingen aan zijn hoofd. Kort daarna ontving de politie nog een melding van een andere man die zou zijn gestoken. Deze 23-jarige man trof de politie nabij het Hilgelomeer op de Waliensestraat. Deze man had verwondingen aan zijn onderlichaam.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Vermoedelijk hebben de mannen elkaar gestoken. Hierop zijn ze beide aangehouden. Na behandeling in het ziekenhuis zijn ze naar het politiebureau gebracht en voor nader onderzoek ingesloten.

De aanleiding van het steekincident is nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak. Getuigen van dit incident worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900 8844.