Vier gewonden bij frontale aanrijding

Geplaatst op 3 augustus 2011, om 15:14 uur

BREDEVOORT – Bij een frontale aanrijding tussen twee automobilisten aan de Bredevoortsestraatweg in Bredevoort raakten dinsdagmiddag 2 augustus vier mensen gewond. De gewonden zijn door ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 11.50 uur. Een 42-jarige automobiliste uit Aalten reed over Bredevoortsestraatweg. Een 74-jarige automobiliste uit dezelfde woonplaats naderde vanuit tegengestelde richting. De 74-jarige is vermoedelijk door een black-out op de linkerweghelft terecht gekomen waardoor er een frontale aanrijding ontstond. Hierbij raakten de kinderen, een 7-jarige jongen en een 9-jarig meisje, van de 42-jarige bestuurster gewond. Het 9-jarige meisje heeft letsel aan haar arm en enkele hechtingen boven haar oog. Het 7-jarig jongetje ligt nog met onbekend letsel op de intensivecare. De moeder van de kinderen heeft kneuzingen en last van haar buik.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De 74-jarige vrouw liep een hersenschudding en twee gebroken ribben op. De politie is nog bezig met de analyse van de toedracht van het ongeval.