Automobilist bedreigt na aanrijding - GelreNieuws.nl

Automobilist bedreigt na aanrijding

Geplaatst op 26 september 2011, om 14:26 uur

WEZEP – De politie heeft afgelopen week een verklaring van een 19-jarige Elburger opgenomen over een bedreiging in het verkeer, die op maandag 12 september in Wezep zou hebben plaatsgevonden. De politie vaagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De jongeman reed de bewuste maandag omstreeks 22.15 uur over de Bovenheigraaf, komende uit de richting van de bebouwde kom van Wezep. Hij reed naar de kruising van de Rambonnetweg. Dit is een soort T-splitsing, waarbij de Bovenheigraaf richting het Loo verder gaat. Uit die richting naderde een donkerkleurige VW Golf. De bestuurder wilde kennelijk zijn weg in de richting Wezep vervolgen en had zijn richtingaanwijzer aangezet.

Toen de Elburger de kruising opreed, bleek de bestuurder van de VW Golf niet af te slaan, maar rechtdoor te rijden. Hij moest uitwijken voor de Elburger en botste tegen de vluchtheuvel in de middenberm. Hierbij liep de VW schade op.

De bestuurder, een man met een trainingspak en lang haar, stapte uit en bedreigde de Elburger. Deze was dusdanig geschrokken dat hij wegreed en het gebeurde pas later meldde.

De politie zoekt de bewuste bestuurder van de VW Golf en eventuele andere getuigen. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com