Jonge vrouw belaagd door onbekende man - GelreNieuws.nl

Jonge vrouw belaagd door onbekende man

Geplaatst op 25 september 2011, om 19:36 uur

HARDERWIJK – Een 22-jarige vrouw uit Harderwijk is in de nacht van zaterdag op zondag 25 september rond 04:40 uur op de Meerkoetmeen in Harderwijk belaagd door een nog onbekende man. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen.

De vrouw was rond 04:30 uur vanuit het centrum fietsend op weg naar huis toen zij op een gegeven moment het idee had gevolgd te worden door een man op een fiets. Op de Meerkoetmeen is ze door de man naar de grond getrokken. Door deze val liep de jonge vrouw een hoofdwond op, deze moest later gehecht worden. Er ontstond een worsteling tussen de man en de vrouw, maar de vrouw heeft zich goed en hevig weten te verzetten en heeft ook hard geschreeuwd. Vermoedelijk dankzij dit hevige verzet is de man er op enig moment weer vandoor gegaan.

De vrouw is doorgefietst naar huis, waarna de politie is gewaarschuwd. De politie heeft inmiddels een aangifte opgenomen van de vrouw en is gestart met een uitgebreid onderzoek, inclusief een technisch sporenonderzoek op de Meerkoetmeen en een buurtonderzoek. Ook is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben, of het signalement herkennen. De verdachte is een blanke man van ongeveer 1.75 m lang, ongeveer 27-30 jaar oud en heeft een normaal postuur en kort donkerblond haar. Hij droeg een donker jack met een witte streep overdwars op de voorzijde, een donkere broek en reed op een sportieve herenfiets. Het is goed mogelijk dat de belager van de vrouw verwondingen in zijn gezicht heeft opgelopen.

Getuigen of mensen met tips kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com