Bestuurder rijdt door na ongeval

Geplaatst op 25 september 2011, om 20:07 uur

DOETINCHEM – De politie onderzoekt een aanrijding met letsel, waarbij één van de betrokken partijen is doorgereden. De aanrijding gebeurde zondagmiddag op de Broekstraat in Doetinchem. Een motorrijder kwam door de aanrijding ten val en brak een sleutelbeen. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde zondagmiddag tegen 16.00 uur. Vermoedelijk nam de bestuurder van een onbekende bestelauto de binnenbocht op de Broekstraat in Doetinchem, waardoor hij tegen de tegemoetkomende motorrijder botste. De motorrijder, een 53-jarige Doetinchemmer, kwam hierdoor ten val en brak zijn sleutelbeen. De persoon die de donkerblauwe of donkergroene bestelauto bestuurde, is om het slachtoffer gereden en doorgereden in de richting van Doetinchem. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Aannemelijk is dat de bestelauto door de aanrijding een lekke radiator of schade aan een koplamp heeft.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft zondag Burgernet ingezet om getuigen van de aanrijding op te roepen. Ook via Twitter is een getuigenoproep gedaan.

De politie is nog steeds op zoek naar deze doorrijder en vraagt getuigen die iets van de aanrijding hebben gezien of gehoord of die de bestelauto herkennen, zich te melden via 0900-8844.