Inbraken bij cafés in Wezep - GelreNieuws.nl

Inbraken bij cafés in Wezep

Geplaatst op 9 september 2011, om 14:07 uur

WEZEP – De politie kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag 9 september twee meldingen over (poging tot) inbraken bij cafés. Bij een café op het Meidoornplein is getracht in te breken. Bij een ander café, aan de Zuiderzeestraatweg, werden de inbrekers overlopen. In beide gevallen is er geen buit gemaakt.

De politie kreeg de eerste melding rond 02.00 uur vanaf het Meidoornplein. Inbrekers hadden geprobeerd het pand binnen te komen, maar slaagden hier niet in.

De eigenaar van het café aan de Zuiderzeestraatweg hoorde rond 04.30 gestommel en ging op onderzoek uit. De inbrekers gingen er na het zien van de eigenaar meteen vandoor. De eigenaar zette nog een korte achtervolging in, maar wist ze niet meer te achterhalen. Ook de politie die ter plaatse kwam heeft nog gezocht, maar trof hen niet meer aan.

De eigenaar kon wel een signalement van beide mannen geven. Beide mannen zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en hebben een normaal postuur. De eerste verdachte is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een donker vest met lichte broek. De andere verdachte is ongeveer 1.95 en droeg donkere kleding. Mensen die het signalement herkennen of iets hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com