Meerdere woninginbraken

Geplaatst op 9 september 2011, om 14:08 uur

VELUWE – In Ermelo, Putten en Heerde vonden woensdag 7 en donderdag 8 september diverse woninginbraken plaats. De inbrekers gingen er onder andere vandoor met een hoeveelheid geld en sieraden. De politie onderzoekt de drie inbraken.
Bewoners van de Tonnenberg in Ermelo ontdekten de inbraak donderdagavond rond 19.30 uur. De inbrekers hebben een raam geforceerd om binnen te komen. De woning zit vast aan een achtergelegen woning. Ook hier kwamen de dieven binnen, maar uit deze woning is niets meegenomen.

Ook aan de Garderenseweg in Putten werd donderdagavond ingebroken. De bewoners kwamen rond 23:30 uur boven tot de ontdekking dat er ingebroken was. De inbrekers hebben sieraden meegenomen. Ook bij deze woning kwamen die dieven binnen via een geforceerd raam.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In Heerde, aan de Emmalaan, heeft tussen woensdagavond en donderdagochtend een poging tot inbraak plaatsgevonden. Er zijn pogingen gedaan om ramen te forceren maar de dieven zijn de woning niet binnen geweest. Wel is sprake van veel braakschade. De politie onderzoekt de drie inbraken.