Man aangehouden na zware mishandeling - GelreNieuws.nl

Man aangehouden na zware mishandeling

Geplaatst op 12 september 2011, om 17:28 uur

LICHTENVOORDE – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 12 september een 26-jarige man uit Lichtenvoorde aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Een 20-jarige jongeman uit Vragender liep een gebroken neus op. Een 21-jarige vrouw uit Groenlo werd ook mishandeld, maar bleef ongedeerd.

Agenten werden rond 00.30 uur in de omgeving van de kermis in Lichtenvoorde aange-sproken door de jonge vrouw uit Groenlo. Zij verklaarde in een horecagelegenheid in het centrum van Lichtenvoorde, door een onbekende man te zijn mishandeld. Toen de man naar de uitgang liep van de horecagelegenheid, sloeg hij een de 20-jarige jongeman uit Vragender op zijn gezicht. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

De aanleiding voor de tweede mishandeling is nog onbekend. De Groenlose is de onbekende man gevolgd, maar raakte hem in eerste instantie kwijt. Even later kon zij agenten de man aanwijzen waarop hij werd aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com