Overval op Albert Heijn in Doetinchem - GelreNieuws.nl

Overval op Albert Heijn in Doetinchem

Geplaatst op 16 september 2011, om 10:47 uur


DOETINCHEM
– Vrijdag 16 september is er voor openingstijd een gewapende overval gepleegd op een AH-supermarkt aan de Rozengaardseweg in Doetinchem. De drie daders zijn er met een beperkt geldbedrag vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

De overval werd om 07:15 uur bij de politie gemeld, die direct ter plaatse ging. Drie nog onbekende mannen bleken het personeel van de supermarkt te hebben bedreigd met ondermeer een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. In de supermarkt waren tijdens de overval ongeveer 20 personeelsleden aanwezig. De mannen zijn er met een beperkt geldbedrag vandoor gegaan. De politie heeft nog gezocht naar de overvallers, maar hen helaas niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De politie heeft een Burgernetactie en twitterbericht verspreid en roept getuigen die de drie overvallers voor of na de overval mogelijk hebben gezien op om tips door te bellen aan de politie via 0900-8844.

Van de overvallers is op dit moment alleen bekend dat het gaat om drie mannen, waarvan één lichtgetint en twee donkergetint. De mannen droegen alle drie sportschoenen of gympen. Nadat de daders de winkel zijn uitgerend is onduidelijk in welke richting of hoe men verder is weggevlucht.

De politie heeft de medewerkers van de supermarkt opgevangen en hun verklaringen opgenomen. Zij zullen in contact worden gebracht met Slachtofferhulp.

Overvallenteam
Het overvallenteam van de politie is ter plekke direct gestart met een uitgebreid (sporen) onderzoek. Getuigen of anderen die meer weten over deze overval worden dringend verzocht de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com