Politie onderzoekt mishandeling in Hall - GelreNieuws.nl

Politie onderzoekt mishandeling in Hall

Geplaatst op 22 september 2011, om 16:39 uur

HALL – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Hall in de nacht van zaterdag op zondag 18 september. De jongen kreeg die nacht een vuistslag in zijn gezicht van een onbekende jongen. Toen de pijn niet wegtrok is de 17-jarige op maandag naar de tandarts gegaan, die een gebroken kaak constateerde.

De 17-jarige was die nacht op de kermis op een parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall, toen hij rond 00:15 uur gegil hoorde. Op de Dorpsstraat bleken een aantal jongens met elkaar aan het vechten te zijn, de aanleiding hiervan is nog niet duidelijk. De 17-jarige maande hen om uit elkaar te gaan. Toen de jongens wegliepen, gaf één van hen de 17-jarige in het voorbijgaan een vuistslag in het gezicht. De klap zou zijn uitgedeeld door een blanke jongen van ongeveer 18 jaar. De jongen was ongeveer 1,90m lang, had een breed postuur en kort geschoren donkerblond haar, met langer haar in de nek. Hij droeg een gekleurd t-shirt, een spijkerbroek en gympen.

De 17-jarige heeft woensdag aangifte gedaan bij de politie. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).