Jongen (15) komt om bij ongeval Vragender

Geplaatst op 29 september 2011, om 20:46 uur


VRAGENDER
-Donderdagavond 29 september is een 15-jarige jongen uit Lichtenvoorde omgekomen nadat hij door een automobilist was aangereden op de N312 (Oude Winterswijkseweg) in Vragender.

Het ongeval vond even voor 20 uur plaats. De 15-jarige jongen liep met twee vrienden langs de N312, waarbij de twee jongens in de berm liepen en de 15-jarige op de fietssuggestiestrook liep. De automobilist, een 22-jarige man uit Winterswijk, kwam uit de richting Lichtenvoorde en merkte de drie jongens pas op het laatste moment op. De automobilist kon een botsing niet meer voorkomen en reed de 15-jarige jongen aan. Daarna reed de auto met geblokkeerde wielen richting de linker weghelft, waar de automobilist een tegemoetkomende auto schampt. De 15-jarige jongen is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Geen van de andere betrokkenen zijn gewond geraakt.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke een uitgebreid onderzoek ingesteld en alle betrokkenen opgevangen. Zij zullen in contact worden gebracht met Slachtofferhulp.