Vrouw opgepakt na winkeldiefstal met geweld, doorrijden na aanrijding en rijden zonder rijbewijs - GelreNieuws.nl

Vrouw opgepakt na winkeldiefstal met geweld, doorrijden na aanrijding en rijden zonder rijbewijs

Geplaatst op 10 september 2011, om 14:28 uur

WARNSVELD – De politie heeft vrijdagmiddag 10 september in Warnsveld een 36-jarige vrouw uit Zutphen aangehouden voor meerdere misdrijven, nadat ze op verdenking van winkeldiefstal, er met haar auto vandoor ging.

Op de parkeerplaats bij de supermarkt aan de Runneboom, raakte een winkelmedewerkster bekneld tussen haar auto en een geparkeerd voertuig. De geparkeerde auto werd beschadigd. De bestuurster had geen geldig rijbewijs.

De verdachte vrouw werd rond 15.45 uur door winkelmedewerkers betrapt bij winkeldiefstal. Ze rekende een krat met boodschappen ter waarde van bijna € 100,- niet af.
Toen ze werd aangesproken, wilde ze niet meewerken en zag ze kans om zonder de boodschappen haar geparkeerde te bereiken.
Op de parkeerplaats wilden medewerkers haar tegenhouden, maar ze reed met een geopend portier weg, waarbij een winkelbediende klem raakte en een geparkeerde auto beschadigd werd.

De gewaarschuwde politie ging naar haar op zoek. Een politieman die in zijn eigen auto op weg was naar het bureau om zijn dienst te beginnen, hoorde via zijn portofoon de gestarte zoekactie. Hij zag de auto met de vrouw op de Lage Weide in Warnsveld rijden. Hij reed haar klem en kon haar aanhouden. De vrouw werd ingesloten voor meerdere misdrijven. De auto is in beslag genomen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com