Winkeldiefstallen in Apeldoorn

Geplaatst op 23 september 2011, om 12:00 uur

APELDOORN – De politie heeft op donderdagavond 22 september een 28-jarige vrouw, een 39-jarige man en een 49-jarige man uit Apeldoorn verhoord op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw werd door winkelpersoneel betrapt toen zij een jas wegnam en de twee mannen werd door politieagenten in burgerkleding betrapt op diefstal van een stofzuiger en flessen douchegel.

Winkelpersoneel betrapte de vrouw donderdagavond in een warenhuis aan de Hoofdstraat in Apeldoorn en hielden haar tegen. De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen ter plaatse om de vrouw over te brengen naar het politiebureau, waar zij werd ingesloten voor verhoor. De Apeldoornse bekende de diefstal van de jas. De vrouw is nog niet in vrijheid gesteld, omdat uit onderzoek bleek dat zij nog een boete open had staan. Omdat de vrouw deze niet kon betalen, kreeg ze een dag hechtenis opgelegd.

Agenten in burgerkleding betrapten de 39-jarige man in een ander warenhuis aan de Hoofdstraat, op diefstal van een stofzuiger. De Apeldoorner die flessen douchegel had weggenomen, vanuit een drogisterij op het Marktplein, werd ook betrapt door agenten in burgerkleding. De mannen zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

De politie maakt proces-verbaal op van de winkeldiefstallen.