Dronken vrouw rijdt in op fietsster - GelreNieuws.nl

Dronken vrouw rijdt in op fietsster

Geplaatst op 5 oktober 2011, om 16:12 uur

PUTTEN – Een 34-jarige vrouw uit Ermelo is dinsdag 4 oktober aangehouden nadat zij met haar auto, vermoedelijk opzettelijk, een 32-jarige fietsster had aangereden op de Husselsesteeg in Putten. Daarnaast was de vrouw onder invloed van alcohol.

Agenten gingen rond 17.15 uur naar een melding over twee vechtende vrouwen op de Husselsesteeg. De 34-jarige vrouw bleek met haar auto opzettelijk de 32-jarige fietsster, eveneens afkomstig uit Ermelo, te hebben aangereden. Daarna zou de fietsster zijn geslagen en geschopt. De politie heeft de 34-jarige vrouw ter plaatse aangehouden.  Omdat de autobestuurster naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Deze test wees uit dat de vrouw gedronken had. Uit de ademanalyse op het bureau, bleek een promillage van 1.1. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

De fietsster raakte licht gewond en deed aangifte. De vrouwen kenden elkaar en hadden eerder een conflict met elkaar. De 34-jarige vrouw is ingesloten op verdenking van poging tot doodslag of zware mishandeling.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com