Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen

Geplaatst op 11 oktober 2011, om 16:08 uur

ZUTPHEN – De politie stelt een onderzoek in naar een geweldsincident waarbij een getuige mogelijk met een vuurwapen is bedreigd. Het incident vond op maandagavond 10 oktober op de Zuster Meijboomstraat in Zutphen plaats. Een man en een vrouw waren hierbij betrokken. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 18-jarige Doesburger liep kort na 17.00 uur op de Zuster Meijboomstraat en hoorde dat een man en een vrouw een conflict op straat hadden. De man was erg agressief waarna de Doesburger hier een opmerking over maakte. Vervolgens richtte de man zich tegen de Doesburger en gaf hem enkele klappen. Er ontstond een korte worsteling, waarbij de Doesburger zich los wist te rukken. Het duo stapte vervolgens in een auto en bedreigde de Doesburger met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en ging er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Het signalement van de man. Hij is ongeveer 25 jaar oud, twee meter lang en een slank postuur. Hij heeft licht blond kort haar en een blond snorretje. Hij droeg een wit shirt en een donkere trainingsbroek. Hebt u iets gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.