Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zutphen - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zutphen

Geplaatst op 11 oktober 2011, om 16:08 uur

ZUTPHEN – Op dinsdagavond 4 oktober is een 30-jarige Zutphense om onduidelijke reden op de Leeuweriklaan haar woonplaats in haar gezicht geslagen door een jongeman. De politie is op zoek naar getuigen.

De Zutphense liep dinsdag 4 oktober rond 20.45 uur over de Leeuweriklaan toen haar drie jongemannen tegemoet liepen. In het voorbijgaan sloeg één van hen haar zomaar in haar gezicht. De vrouw verloor haar evenwicht en viel tegen een geparkeerde auto aan en kwam op de grond terecht. Ze raakte daarbij gewond aan haar gezicht. De jongeren liepen daarna gewoon verder richting de Deventerweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Het signalement van de jongen die geslagen heeft: Het betreft een blanke jongen tussen 17 á 20 jaar. Hij heeft een tenger postuur, een lengte van ongeveer 1.65 tot 1.70 meter. De jongen had kort blond stekeltjes haar. Hij droeg een spijkerbroek en een wijd donker shirt. Over de andere twee jongens is bekend, dat zij groter van postuur zijn en dat ze een blanke huid hebben. Hebt u dinsdagavond 4 oktober iets gezien, dat hiermee in verband kan worden gebracht of heeft u tips. Neem contact op met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com