Brutale diefstal uit woning Winterswijk - GelreNieuws        

Brutale diefstal uit woning Winterswijk

Geplaatst op 17 november 2011, om 15:28 uur

WINTERSWIJK – Uit een woning aan de Bilderdijkstraat in Winterswijk zijn woensdagmiddag 16 november meerdere sieraden gestolen. Het is nog niet bekend hoe men binnen gekomen is.

De bejaarde bewoonster trof rond 16.15 uur bij thuiskomst een onbekende man in haar deuropening aan. Deze nam direct de benen, nog voordat de vrouw hem kon aanspreken. Vervolgens zag de bewoonster nog drie vrouwen haar woning uitkomen. De oudere vrouw was zodanig onder de indruk, dat ze de vrouwen niet kon tegen houden. Later ontdekte zij dat er sieraden uit haar woning waren verdwenen.

Het signalement van de man luidt; leeftijd ongeveer 20 jaar, lengte ongeveer 1.65 m., kort donker haar met een licht getinte huidskleur. Verder droeg de man een donkere jas en een zwarte tas.

Eén van de vrouwen had donkerblond tot bruin haar dat zij in een vlecht droeg. Deze vlecht had zij over haar schouder aan haar voorzijde hangen. Ze droeg een donkere halflange jas en is ongeveer 20 jaar oud. Haar lengte bedraagt ongeveer 1.65 cm.

De politie heeft de zaak in onderzoek is op zoek naar getuigen. Men kan hiervoor contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.