Gewonden bij aanrijding N319 Warnsveld - GelreNieuws.nl

Gewonden bij aanrijding N319 Warnsveld

Geplaatst op 10 november 2011, om 21:21 uur


WARNSVELD – Bij een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Vordenseweg in Warnsveld zijn donderdagavond de 16-jarige scooterrijder en zijn vrouwelijke passagier, beiden afkomstig uit Vorden, gewond geraakt. De slachtoffer zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond kwart over acht ter hoogte van de Dennendijk. Het meisje maakte deel uit van groepje tweedeklassers van het voortgezet onderwijs ‘t Beeckland in Vorden, dat een etentje had in het wokrestaurant vlakbij. De scooterrijder had daar net zijn zusje opgehaald.

Toen de scooterrijder de Vordenseweg wilde oversteken ging het mis. De jongen zag een naderende auto uit de richting van Vorden over het hoofd. De automobilist kon ondanks krachtig remmen en uit te wijken een aanrijding niet meer voorkomen.

Het meisje liep bij de aanrijding ernstig letsel op. De bestuurder van de scooter raakte ook gewond. Beiden werden per ambulance naar het ziekenhuis in Zutphen gebracht.

De automobilist was hevig geschrokken, maar bleek ongedeerd.

Het is onduidelijk of medeleerlingen het ongeval hebben zien gebeuren. Een groepje geëmotioneerde leerlingen is opgevangen in het restaurant, waar ook andere gasten de jongelui trachtten te troosten.

De dienst verkeersongevallen analyse van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. De N319 was tot laat in de avond afgesloten.

[jwplayer mediaid=”44871″]
Of bekijk video op Youtube

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com