Insluiping en inbraak in Heerde en Wapenveld - GelreNieuws.nl

Insluiping en inbraak in Heerde en Wapenveld

Geplaatst op 10 november 2011, om 14:47 uur

HEERDE/WAPENVELD – Woensdag 9 november is er een vrouw overlopen aan de J.A. te Nuijlstraat in Heerde en is er ingebroken aan de Parkweg in Wapenveld. De politie stelt een onderzoek in.

De vrouw werd bij een woning aan de J.A. te Nuijlstraat overlopen door de bewoonster. Zij ging rond 13.00 uur af op vreemde geluiden en zag in een kamer de onbekende vrouw staan. De bewoonster heeft haar de woning uitgezet en de politie ingelicht. Er bleek een andere vrouw in de buurt op haar te wachten. Beide vrouwen hadden lang donker haar en donkere kleding. Eén van hen droeg een hoofddoek.

In Wapenveld, aan de Parkweg, werd woensdag ingebroken. De inbraak werd rond 20.30 uur ontdekt en gemeld bij de politie. Er is een raam geforceerd om de woning binnen te komen. Het is nog onbekend wat er gestolen is. De politie heeft zowel de insluiping in Heerde als de inbraak in Wapenveld in onderzoek. Zij adviseert wanneer onbekenden in de straat extra aandacht voor woningen te hebben direct de politie te bellen.