Tieners filmen steekpartij Lochem - GelreNieuws.nl

Tieners filmen steekpartij Lochem

Geplaatst op 10 november 2011, om 15:33 uur

LOCHEM – De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident waarbij donderdagochtend 10 november in Lochem een 48-jarige vrouw uit die plaats gewond raakte. De verdachte, een 45-jarige bekende van het slachtoffer, is even later aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 08.30 uur een melding van een steekincident op de hoek van de Graaf Hendriklaan met de Koedijk. Verschillende passanten, onder hen enkele tieners, zouden getuige van het feit zijn geweest. Zij hebben het incident gefilmd en de beelden aan de politie beschikbaar gesteld.

Agenten troffen het slachtoffer met een bloedende wond aan. Zij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een plaatsgenote en bekende van het slachtoffer is de verdachte en zij is even later aangehouden. Zij is voor verhoor ingesloten en de politie is bezig met het horen van het slachtoffer en getuigen.

Buurtbewoners reageren geschokt op het incident. De meesten hebben niets van het incident meegekregen. Een enkeling heeft gezien dat een van de vrouwen met een mes liep te zwaaien.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com