Meisje lastiggevallen en geslagen - GelreNieuws.nl

Meisje lastiggevallen en geslagen

Geplaatst op 23 november 2011, om 16:02 uur

HEERDE – Dinsdagmiddag is een 16-jarig meisje uit Heerde lastiggevallen door twee mannen op het fietspad aan de Eperweg in Heerde. Hierbij is het meisje ook geslagen. Ze raakte niet gewond.

Het meisje fietste rond 14.45 uur op het fietspad richting Heerde en haalde twee fietsende mannen in. Nadat ze het duo had gepasseerd, werd zij op haar beurt door de mannen ingehaald en kwam één van hen naast haar fietsen. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee, waarna de man het meisje onverwachts sloeg. Het meisje is daarna hard doorgefietst en heeft haar ouders gebeld, die op hun beurt de politie alarmeerden.

De mannen hebben het volgende signalement: één van hen is ongeveer 25 jaar oud, heeft een licht getint uiterlijk en sprak geen Nederlands tegen het meisje. Hij heeft een fors postuur en reed op een blauw/zwarte mountainbike. De andere man heeft een blanke huidskeur en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte muts en reed op een oude damesfiets. De politie heeft beide mannen niet meer aangetroffen en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com