Vrouw beroofd bij afstorten geld in Vaassen

Geplaatst op 29 november 2011, om 11:05 uur

VAASSEN – Donderdagmiddag is een medewerkster van een bedrijf bij een bankgebouw op de hoek van de Dorpsstraat met de Marijkeweg in Vaassen beroofd, meldt de politie.

De beroving vond rond 16.45 uur plaats. De medewerkster stond op het punt om geld af te storten. Plotseling kwam er een man op haar afrennen, die kans zag het geld te grijpen, waarna hij er in eerste instantie lopend vandoor ging. In de buurt, zo blijkt uit een eerste onderzoek, had hij een fiets staan, waarmee hij verder is gevlucht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Diverse getuigen hebben de vrouw, die hevig begon te gillen, opgevangen en de politie gebeld. Bij de komst van de agenten bleken enkele getuigen niet meer aanwezig. Het direct ingestelde onderzoek leverde nog geen verdachte op.

De blanke verdachte voldoet aan het volgende signalement: zijn leeftijd is tussen de 18 en 30 jaar, hij in ongeveer 1.70 à 1.80m, een slank postuur en een smal gezicht. Hij droeg donkere kleding. Opvallend was dat hij voor zijn lengte op een te kleine fiets reed. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.