Inbrekers slaan toe op Veluwe - GelreNieuws.nl

Inbrekers slaan toe op Veluwe

Geplaatst op 11 december 2011, om 13:49 uur

VELUWE – Op vrijdag en zaterdag zijn er meerdere woninginbraken bij de politie gemeld. De politie heeft de inbraken in onderzoek. Nabij de woningen wordt buurtonderzoek gehouden en het Team Forensische Opsporing zal sporenonderzoek verrichten.

Harderwijk
Bij een woning aan de Metten Gerritskamp in Harderwijk is op zaterdag ingebroken. Men forceerde een raam om binnen te komen. Vanuit de woning is er onder meer een televisie gestolen. Uit een huis aan de Bachdreef is er op dezelfde dag een laptop buitgemaakt. Ook in die woning is men binnengekomen door een raam te forceren.

Putten
Tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen heeft men geprobeerd in te breken in een woning aan de Van Eeghenlaan in Putten. Er is niemand binnen geweest maar er is wel schade ontstaan aan een kozijn.

Oldebroek
Op zaterdagavond is er ingebroken in een woning aan de Van Sytzamalaan in Oldebroek. Een raam is opgebroken om binnen te komen. Vanuit het huis zijn er onder meer sieraden gestolen. Op dezelfde avond sloegen inbrekers ook toe bij een woning aan de Van Asch van Wijcklaan. Door een deur open te breken kwam men binnen. Er is niets weggenomen.

Voorkomen
De kans op een inbraak is aanzienlijk kleiner als er preventieve maatregelen genomen zijn. Op www.politiekeurmerk.nl staan handige tips om je woning tegen een inbraak te beveiligen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com