Oudere vrouw slachtoffer van babbeltruc ’t Harde

Geplaatst op 8 december 2011, om 18:38 uur

’t HARDE  – Een 87-jarige vrouw uit ‘t Harde is woensdagochtend slachtoffer geworden van een babbeltruc. Vanuit haar woning zijn onder meer sieraden en geld gestolen. De politie zoekt getuigen.

Bij de een 87-jarige bewoonster van een woning nabij het centrum van ‘t Harde werd in de ochtend aangebeld door een voor haar onbekende vrouw. De vrouw had een warrig verhaal over een klusjesman. De bewoonster liet haar binnen. Na het gesprek ging zij er vandoor. Om 10.30 uur kwam de bewoonster tot de ontdekking dat er geld en sieraden vanuit haar woning zijn gestolen. Vermoedelijk heeft de onbekende vrouw de bewoonster bewust aan de praat gehouden zodat een tweede persoon de goederen ongemerkt weg kon nemen. De politie heeft de diefstal in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Signalement
Het signalement van de vrouw is alsvolgt: Ze is tussen de 30 en 40 jaar oud, heeft een slank postuur en is ongeveer 1.55 meter lang. Ze heeft donker blond haar, getinte huidskleur en sprak met een accent.