Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc Epe - GelreNieuws.nl

Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc Epe

Geplaatst op 8 december 2011, om 18:36 uur

EPE – Een 82-jarige vrouw uit Epe is woensdagochtend slachtoffer geworden van een babbeltruc. Vanuit haar woning is onder meer geld gestolen. De politie zoekt getuigen.

Bij de een 82-jarige bewoonster van een woning aan de Scheperstraat werd tussen 10.00 en 12.00 uur aangebeld door een voor haar onbekende vrouw. De vrouw gaf aan dat de bovenbuurvrouw lekkage in de keuken had en ze vroeg of zij even in de keuken mocht kijken. De bewoonster vond dit goed. De vrouw hield de bewoonster aan de praat. Na het gesprek ging zij er vandoor. Korte tijd later kwam de bewoonster tot de ontdekking dat er geld vanuit haar woning is gestolen. Vermoedelijk heeft de onbekende vrouw de bewoonster bewust aan de praat gehouden zodat een tweede persoon de goederen ongemerkt weg kon nemen. De politie heeft de diefstal in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Signalement
De vrouw is tussen de 40 en 50 jaar, 1.60m lang en had een normaal postuur. Ze heeft een getinte huidskleur, maar sprak goed Nederlands.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com