Inbrekers op heterdaad betrapt in Twello - GelreNieuws        

Inbrekers op heterdaad betrapt in Twello

Geplaatst op 5 januari 2012, om 14:56 uur

TWELLO – De politie heeft woensdagavond een 22-jarige man uit Brummen en een 22-jarige Zutphenaar op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal vanaf een bedrijfsterrein aan de Molendwarsstraat in Twello.

De politie kreeg rond 20.00 uur melding dat getuigen op de Molendwarsstraat in Twello enkele mannen hadden overlopen die hekken van meerdere bedrijven hadden doorgeknipt. Ze vertrokken per auto en één van de getuigen volgde hen.

Verschillende politie-eenheden startten een zoektocht naar de auto en troffen deze aan op de kruising van de Deventerstraat met de Haanstraat in Voorst.

Bij de auto werd in eerste instantie niemand aangetroffen. In de auto lag een hoeveelheid roestvrij staal (RVS). Korte tijd later kwam de man uit Brummen bij de auto. Hij is aangehouden op verdenking van diefstal en overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor nader verhoor.

Na een zoektocht, waarbij een politiehond werd ingezet, troffen agenten ook de man uit Zutphen aan. Ook hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.