Man rijdt in op medewerker tankstation

Geplaatst op 4 januari 2012, om 16:37 uur

NUNSPEET – De politie heeft afgelopen zaterdag een 25-jarige man uit Vlaardingen opgepakt nadat hij op donderdag 29 december was ingereden op een van de medewerkers van een tankstation aan de snelweg A28 bij Nunspeet.

De automobilist had getankt en kwam daarna de shop binnen om te vertellen dat hij de brandstof niet eens kon betalen. Er ontstond een conflict en de automobilist wilde wegrijden, zonder te betalen. De medewerkers van het tankstation wilden dit voorkomen en probeerden de bestuurder tegen te houden. De automobilist zou vervolgens opzettelijk op één medewerker ingereden zijn. Na dit incident ging de bestuurder er vandoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kort nadat de man had getankt zonder te betalen bij een tankstation in Delft is de politie gebeld. Agenten gingen naar de dader op zoek en het trokken het kenteken na. Deze bleek van dezelfde auto als van de man die was ingereden op een medewerker van het tankstation bij Nunspeet. Agenten troffen de bestuurder aan, waarop hij is aangehouden. Hij is voor verhoor ingesloten op het politiebureau.