School herdenkt kinderen drama Terwolde

Geplaatst op 17 januari 2012, om 18:35 uur


TERWOLDE –
Openbare basisschool De Bongerd in Terwolde heeft dinsdag een besloten bijeenkomst gehouden voor ouders en klasgenootjes. Op deze school zaten de twee jongens van zeven en tien jaar, die vermoedelijk door hun 41-jarige moeder om het leven zijn gebracht.

Volgens de politie gebeurde dat in de nacht van maandag op dinsdag in een vakantiehuisje op recreatiepark De Scherpenhof. De politie gaat uit van een familiedrama. De kinderen zijn met moeder vlak voor kerst in Terwolde komen wonen. Ze komen uit Spijkenisse. De vader en moeder leven gescheiden van elkaar. De vader verblijft in het westen van het land en met hem is een eerste contact geweest. De vermoedelijke vriend van de moeder trof de slachtoffers aan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op de school in Terwolde, maar ook de oude school in Spijkenisse, is het nieuws ingeslagen als een bom. Er zijn herinneringsplekken ingericht. Op beide scholen zijn ouders tijdens een bijeenkomst bijgepraat over het familiedrama. In Terwolde was burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst erbij aanwezig.

Zie ook: – Kinderen dood bij familiedrama in Terwolde