Twee gewonden bij aanrijding Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Twee gewonden bij aanrijding Apeldoorn

Geplaatst op 12 januari 2012, om 23:15 uur


APELDOORN
– Bij een frontale aanrijding op de kruising van de Sluisoordlaan met de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn zijn donderdagavond twee gewonden gevallen, waarvan één ernstig. Dat maakte de politie bekend.

Het ongeval gebeurde kort voor 22:30 uur. Een automobilist (36) uit Friesland reed op de Laan van Zevenhuizen, hij kwam vanuit het centrum. Een 18-jarige automobilist uit Apeldoorn reed op de Sluisoordlaan en wilde op de kruising met de Laan van Zevenhuizen rechtdoor. Er ontstond een aanrijding waarbij de man uit Friesland en zijn inzittende, een 28-jarige vrouw uit Epe, gewond raakte. De vrouw zelfs ernstig. Hulpdiensten hebben de slachtoffers uit de auto bevrijd. Het personeel van een traumahelikopter heeft medische bijstand verleend. De 18-jarige man ging er direct na de aanrijding te voet vandoor. Hij meldde zich later op het politiebureau. De Apeldoorner bleek niet gedronken te hebben.

De Verkeersongevallenalalyse van de politie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding. De kruising was afgesloten. Verkeer werd ter plekke omgeleid.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com