Apeldoornse vrouw (54) ernstig mishandeld

Geplaatst op 15 februari 2012, om 16:16 uur

APELDOORN – Een Apeldoornse (54) is maandagavond in de hal van de flat waar ze woont aan de Goeman Borgesiustraat ernstig mishandeld. De vrouw werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze op dit moment nog verblijft.

Uit de eerste bevindingen blijkt dat het slachtoffer ’s avonds kort na 23.00 uur is thuisgekomen. Pas dinsdagavond kon de politie in het ziekenhuis een korte verklaring van de Apeldoornse opnemen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In de buurt van haar flat zag zij een auto met twee onbekende mannen staan. Ze schonk hier geen aandacht aan en ging de flat in. In de hal werd zij plotseling geconfronteerd met één van de mannen. Zij werd om onduidelijke reden ernstig mishandeld, waarna de man er vandoor ging. Een getuige in de flat had het gegil van de vrouw gehoord en waarschuwde haar familie. Deze heeft vervolgens de politie gebeld, waarna agenten de ernstig gewonde vrouw in de hal aantroffen.

Na het gebeurde is de politie direct een uitgebreid onderzoek gestart. Naast een eerste sporenonderzoek is men bezig met een buurtonderzoek en zijn de eerste verklaringen opgenomen. Getuigen worden zich verzocht zich te melden.