Politie zoekt eigenaren navigatieapparatuur

Geplaatst op 7 februari 2012, om 15:14 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn wil graag in contact komen met eigenaren van navigatieapparatuur. Deze werd in de nacht van dinsdag op woensdag weggenomen uit twee auto’s in de Apeldoornse wijk de Maten.

In die nacht heeft de politie een 25-jarige automobiliste uit Apeldoorn opgepakt. De vrouw had getankt zonder te betalen, reed met valse kentekenplaten en bleek gedronken te hebben. Ook haar 22-jarige bijrijdster is aangehouden.

Na onderzoek bleek dat de vrouwen in de wijk de Maten ingebroken hadden in drie auto’s. Hierbij namen ze een digitale meter en navigatiesystemen weg. De eigenaar van de digitale meter kon achterhaald worden. De politie is nog op zoek naar de eigenaren van de navigatiesystemen. Zij hebben vermoedelijk nog geen aangifte gedaan van inbraak in hun auto. De twee vrouwen hebben daarnaast geprobeerd om bij een vierde auto in te breken. Dit is niet gelukt.

De politie wil graag in contact komen met de eigenaren van de navigatie-systemen en met de eigenaar van de auto waar geprobeerd is om in te breken. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.