Verdachte dood man Arnhem vrijgelaten

Geplaatst op 2 februari 2012, om 15:14 uur

ARNHEM – Op last van het Openbaar Ministerie is de man die dinsdagavond werd aangehouden op verdenking van zijn betrokkenheid bij het aantreffen van een dode man op de Dr. Willem Dreessingel in Arnhem-Zuid in vrijheid gesteld.

Hij wordt niet langer als verdachte beschouwd. Het onderzoek gaat onverkort verder. Het huis aan de klaproosstraat is door de politie vrijgegeven. Het 25-koppige rechercheteam dat onder de naam ‘Vorst’ nader onderzoek doet, heeft de woning aan de Dr. Willem Dreessingel verzegeld.

Van de gewonde vrouw is inmiddels bekend dat ze buiten levensgevaar verkeert, maar nog wel in het ziekenhuis verblijft. Vandaag wordt er een buurtonderzoek gehouden waarbij rechercheurs op zoek gaan naar getuigen. Die zijn nog steeds nodig in het onderzoek naar de beide incidenten. De identiteit van de dode man is nog niet vastgesteld; ook dat is nog onderwerp van onderzoek.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken maar die wel informatie over een of beide incidenten hebben wordt gevraagd contact op te nemen.

Zie ook:
Aanhouding na vondst dode man Arnhem
– Dode man aangetroffen in Arnhem
– Gewonde vrouw in huis Malburgen Arnhem