Bejaarde vrouw bestolen door babbeltruc - GelreNieuws.nl

Bejaarde vrouw bestolen door babbeltruc

Geplaatst op 16 maart 2012, om 12:28 uur

ERMELO – De politie is een onderzoek gestart naar diefstal van geld uit een woning aan de Groeneweg in Ermelo. Een bejaarde bewoner kreeg woensdag een onbekende vrouw aan de deur. Deze praatte zich met een smoes naar binnen en heeft zonder dat de bewoonster het merkte de geld gestolen.

De bewoonster kreeg rond 16:00 uur een onbekende vrouw aan de deur. De vrouw vertelde dat zij net boven haar was komen wonen en dat ze lekkage had in haar woning. De bewoonster liet de vrouw binnen. Na het gesprek ging de ‘nieuwe buurvrouw’ er vandoor. Later kwam de bewoonster erachter dat er geld was gestolen. De politie heeft de diefstal in onderzoek en roept getuigen op zicht te melden via 0900-8844.

Het signalement van de verdachte is als volgt: blanke vrouw van ongeveer 60 jaar oud en ongeveer 1,65 meter lang. Ze had donker haar en droeg een jas en een rok.

De politie roept mensen op om alert te zijn en niet zomaar een onbekende binnen te laten. Heeft u bejaarde ouders? Dan adviseert de politie om dit onderwerp met hen te bespreken.