Politie zoekt getuige aanranding in Putten - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuige aanranding in Putten

Geplaatst op 30 maart 2012, om 10:59 uur

PUTTEN – De politie is in het onderzoek naar de aanranding van een jonge vrouw in Putten op zoek naar de taxichauffeur die haar na de aanranding in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 maart op de Huinerenkweg hulp verleende.

Het slachtoffer, een 19-jarige jonge vrouw uit Putten, zat die bewuste nacht rond 00.30 uur in een bushokje bij de kruising van de Voorthuizerstraat met de Oude Nijkerkerweg en Oude Garderenseweg in haar woonplaats. Op dat moment kwam vanuit de richting Putten een jongeman op de fiets aan die haar oneerbare voorstellen deed. De vrouw was hier niet van gediend en is richting de Huinerenkweg gelopen. Hier werd zij door de jongeman overmeesterd en aangerand. Zij wist zich los te rukken en rende weg.

Ter hoogte van het daar gelegen antiekwinkeltje stond een taxi. Zij heeft hulp van de chauffeur gevraagd. Deze heeft haar, ondanks het feit dat ze niet voldoende geld bij zich had, weggebracht. Het slachtoffer meldde zich de volgende dag bij de politie. Bij een buurtonderzoek bleek dat het slachtoffer vermoedelijk in een donkerkleurige taxi is gestapt. Volgens getuigen stond deze taxi al langere tijd op de Huinerenkweg te wachten en mogelijk heeft de chauffeur iets gezien dat met het incident te maken heeft. De politie heeft de identiteit van de chauffeur nog niet kunnen achterhalen en wil graag in contact komen met deze man.

De verdachte is een blanke jongeman van rond de 20 jaar. Hij is ongeveer 1.75 m lang en heeft een iel postuur met een smal gezicht. Hij had opvallend lange wenkbrauwen en was in het donker gekleed. De politie wil dus graag in contact komen met de taxichauffeur en andere getuigen die meer duidelijkheid kunnen verschaffen over de identiteit van de verdachte. Dit kan via 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com