Politie zoekt getuigen schietincident A’doorn

Geplaatst op 8 maart 2012, om 17:02 uur

APELDOORN – De politie doet opnieuw een getuigenoproep na een schietincident in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 februari aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. Een 21-jarige man uit die stad werd mishandeld en raakte gewond.

Het incident deed zich rond 02.00 uur voor bij de kruising van de Emmalaan met de Koninginnelaan. Er werd geschoten, maar het slachtoffer werd niet geraakt. Wel liep hij lichte verwondingen op door de mishandeling. De daders sloegen op de vlucht toen een taxichauffeur aan kwam rijden. Zij zouden de Emmalaan in zijn gerend. De taxichauffeur heeft de 21-jarige even opgevangen, maar is op enig moment ook weer weggereden. De politie heeft via de centrales geprobeerd de identiteit van de taxichauffeur te achterhalen, tot op heden zonder resultaat. De man wordt verzocht zich alsnog te melden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een andere mogelijk belangrijke getuige is een jongen die kort nadat de politie ter plaatse kwam enkele gevonden hulzen overhandigde aan een agent, maar zijn identiteit niet kenbaar heeft gemaakt. De politie hoopt dat ook deze getuige zich alsnog meldt. Tot slot zijn andere tips of getuigen die iets hebben gezien of meer weten, nog altijd zeer welkom. De genoemde getuigen of tipgevers worden met klem gevraagd zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.