Verdachte dealen GHB in Epe aangehouden

Geplaatst op 20 maart 2012, om 14:05 uur

EPE – De politie heeft vrijdagavond de bewoner van een huis aan de Goeman Borgesiusstraat Epe aangehouden. Hij wordt ervan verdacht drugs te verkopen. Ook zeven drugskopers zijn aangehouden. In de woning is vooral GHB aangetroffen.

De politie kwam de drugsverkoper op het spoor na meldingen van overlast en enkele tips. Uit onderzoek bleek dat de bewoner vermoedelijk drugs verkocht vanuit zijn woning. Vrijdagavond heeft de politie een actie gehouden waarbij zeven kopers, in de leeftijd van 18 tot 36 jaar, zijn aangehouden. De meeste van hen hadden drugs bij zich.

Bij een onderzoek in de woning vonden agenten een hoeveelheid soft- en harddrugs. Er is vooral GHB aangetroffen. De bewoner is aangehouden en voor nader verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Dinsdag is hij voorgeleid voor de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

De drugs worden vernietigd. Eén 36-jarige drugskoper uit Apeldoorn had ruim zeven gram harddrugs bij zich. Ook tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.