Vrouw slachtoffer zakkenrolsters Zutphen - GelreNieuws.nl

Vrouw slachtoffer zakkenrolsters Zutphen

Geplaatst op 21 maart 2012, om 12:41 uur

ZUTPHEN – Twee tienermeisjes hebben dinsdagmiddag in Zutphen de portemonnee van een oudere dame gestolen. Het voorval gebeurde bij de C&A. Een getuige zag rond 14.30 uur dat twee meisjes de portemonnee uit de tas gristen.

De meisjes gingen er daarna rennend vandoor en gooiden de portemonnee van zich af. Een medewerkster probeerde de meisjes tegen te houden maar ze wisten toch te ontkomen. De getuige ging er achteraan maar verloor het duo uit het oog. De gewaarschuwde agenten hebben nog naar de meisjes gezocht maar ze zijn niet meer gevonden. Toen zij bij de winkel kwamen bleek de oudere dame al vertrokken. Ze had haar portemonnee meegenomen. Ook de getuige was al weg. De politie roept hen op om contact op te nemen. Ook andere getuigen worden verzocht om zich te melden.

Het signalement van de verdachten is: beide meisjes zijn licht getint en hebben een leeftijd tussen de 13 en 16 jaar oud. Ze zijn ongeveer 1.55 tot 1.60m lang en hebben een normaal postuur. Eén van hen droeg een donkere jas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com