Geld weg bij inbraak school Hattem

Geplaatst op 19 april 2012, om 16:09 uur

HATTEM – De politie onderzoekt een inbraak, die op dinsdagavond  heeft plaatsgevonden in een school op de Daendelsweg in Hattem. Er is onder meer geld weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen.

De inbraak heeft dinsdag 17 april tussen 18.30 en 18.45 uur plaatsgevonden. De politie werd gewaarschuwd, maar de gewaarschuwde agenten troffen geen verdachten meer aan. Wel, zo bleek later, was er geld uit een kantoor van de school verdwenen. Hoe men binnen is gekomen is nog niet duidelijk.

Een getuige zag rond dat tijdstip twee negroïde mannen in de buurt van de school lopen. Mogelijk hebben deze twee mannen met de inbraak te maken.

De eerste man heeft kort haar. Hij droeg een donkerkleurige pet, blauwe spijkerbroek, korte bruine gewatteerde jas en bruine handschoenen. Hij droeg zwarte sportschoenen. De tweede man is iets kleiner dat de eerst genoemde man. Hij droeg een korte donkerbruine jas, spijkerbroek en zwarte sportschoenen. Hij heeft kort geknipt haar en droeg een donkere pet en bruine handschoenen.

De politie stelt een buurtonderzoek in en vraagt getuigen zich te melden. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.