Van wie zijn deze damesfiets en fotocamera? - GelreNieuws.nl

Van wie zijn deze damesfiets en fotocamera?

Geplaatst op 10 april 2012, om 16:07 uur

APELDOORN – De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van een Gazelle damesfiets en een fotocamera die dinsdagochtend vroeg zijn achtergebleven op de Scarlattilaan in Apeldoorn. Vermoedelijk zijn ze van diefstal afkomstig.

De politie kreeg rond 06.30 uur een melding dat een getuige mogelijk een inbreker had betrapt. De man zou bij woningen aan deuren hebben gevoeld. Hij was weggerend vanaf de Oude Beekbergerweg richting het Haringvliet. De getuige trof in de buurt de damesfiets met een fototas aan. Beide spullen droeg hij over aan gewaarschuwde politieagenten.

Volgens de politie gaat het om een oudere, goed onderhouden zwarte damesfiets met trommelremmen. In de tas zit een fotocamera van het merk Canon. “Er staan foto’s op, de eigenaar kan zeker vertellen welke foto’s er zijn genomen en om welke type camera het gaat”, aldus politiewoordvoerder Anton de Ronde.

Agenten hebben gezocht naar de gevluchte man, maar deze niet aangetroffen. De vermoedelijke inbreker heeft een getint uiterlijk, is ongeveer 45 jaar en is klein van postuur. Hij is volgens de getuige 1 meter 70 lang en droeg donkere kleding.

Zie ook: –  Oproep heeft succes