!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Burgemeester opent ’t Kromhout in Brummen - GelreNieuws        

Burgemeester opent ’t Kromhout in Brummen

Geplaatst op 31 mei 2012, om 21:34 uur


BRUMMEN
– ’t Kromhout restaurant-lounge aan het Marktplein in Brummen is donderdagavond officieel geopend door burgemeester Niels Joosten. Het zit in het pand waar tot voor kort De Vier Jaargetijden was gehuisvest.

Het etablissement wordt gerund door Frank van der Heide en John Verburg. Zij hadden tot voor kort Bistro Barones aan de Arnhemsestraat, even verderop in de straat. Dat is nu gesloten. Met ’t Kromhout keert een historisch bekende naam terug in Brummen. In het monumentale pand waren onder die zelfde naam in het verleden diverse vormen van horeca te vinden, waaronder een hotel.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De opening werd bezocht door een kleine honderd mensen, waaronder vooral vaste gasten van de Bistro Barones, Brummense inwoners en ondernemers.

In ’t Kromhout kunnen gasten onder meer een lunch of een diner nuttigen. Ook is er in de serre een loungehoek ingericht. Frank en John lieten begin april al weten dat hun nieuwe uitdaging geen kroeg is. Ze zijn dan ook tot 23 of 24 uur open.