‘Dode steekpartij Velp is 47-jarige Duivenaar’

Geplaatst op 14 mei 2012, om 21:35 uur


VELP
– Op De Eersteling in Velp is maandagmiddag een man neergestoken. Hij overleed aan zijn verwondingen. Volgens de Gelderlander gaat het om een 47-jarige man uit Duiven. De dader is nog steeds voortvluchtig.

Het slachtoffer werd rond 13.45 uur gewond gevonden door buurtbewoners. De man schreeuwde om hulp en bleek er volgens de politie ernstig aan toe. Hij zou volgens omstanders bij een huis aan het schilderen zijn geweest, toen hij ruzie kreeg met een buurman met wie hij eerder al eens woorden had gehad. De ruzie liep uit de hand, waarop het slachtoffer in zijn nek werd gestoken. De politie wil het verhaal niet bevestigen. Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke.

De politie heeft De Eersteling en de Larensteinselaan afgezet voor onderzoek en heeft een burgernet bericht verstuurd. Daarin werd gevraagd uit te kijken naar een zwarte Volkswagen Polo. Deze is ’s middags teruggevonden op de Vechtstraat in Arnhem. De wagen is afgesleept voor een sporenonderzoek door de politie.

Video: Omroep Gelderland