Ravage bij ongeval Den Elterweg Zutphen

Geplaatst op 21 mei 2012, om 09:13 uur


ZUTPHEN –
Bij een aanrijding op de kruising van de Den Elterweg met de Gerard Doustraat in Zutphen is maandagochtend een ravage ontstaan. Een automobilist raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 08.00 uur op de kruising ter hoogte van de brandweerkazerne. Een automobilist reed over de Den Elterweg in de richting van het ziekenhuis. Waarschijnlijk had hij te laat in de gaten dat het verkeer voor hem stilstond. De jongeman week uit en schoot de berm in.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op dat moment reed net een auto de Gerard Doustraat op. Die auto werd in de zijkant geraakt door de auto van de jongeman waarna de auto over de kop sloeg. De auto van de jongeman schoot door over een middengeleider en kwam tegen een bedrijfsbusje tot stilstand.

De jongeman raakte licht gewond, vervoer per ambulance naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De bestuurder van de andere auto die op het dak tot stilstand was gekomen bleef, net als de inzittenden van het busje, ongedeerd.

Vanwege het ongeval was de Gerard Doustraat enige tijd afgesloten. Dat had enige filevorming op de Den Elterweg tot gevolg.