Man crasht met gestolen Porsche op A348 - GelreNieuws.nl

Man crasht met gestolen Porsche op A348

Geplaatst op 20 augustus 2012, om 15:54 uur


VELP
– De politie heeft zondagmiddag na een wilde achtervolging de bestuurder (24) van een Porsche aangehouden in Velp. De man uit Deventer kon worden aangehouden toen de auto crashte op het Velperbroekcircuit.

De auto was eerder al in Arnhem-zuid gezien door agenten, die vaststelden dat de auto als gestolen was opgegeven. Later werd de auto gezien op de Oranjeweg in Rheden. Toen agenten hem bij een gesloten overweg klem wilden rijden, ramde hij de spoorbomen en reed net voor een trein het spoor over.

Daarop volgde een achtervolging via Arnhemsestraatweg, Zutphensestraatweg en de snelweg A348 richting het Velperbroekcircuit. Daar verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte de auto van de weg. De bestuurder kroop uit het wrak en rende weg, waarna hij op bedrijventerrein De Beemd werd gepakt.

De man werd vervolgens onwel en moest voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De auto bleek de dag ervoor te zijn gestolen in Overrijsel. De politie onderzoekt de zaak verder.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com